Tirsdag den 25 Juni 2019 klokken 22:00

Tirsdag den 25 Juni 2019 klokken 22:00 skal nogle af vores Core systemer genstartes, efter vi gennemførte nogle system software opdateringer.
Vi starter klokken 22:00 med nogle core systemer og arbejder os igennem alle servere.
Forventet nedetid er mellem 90-120 minutter per server.

Vi foretager også vores årlige systemcheck og en diskcheck på samme tid for at finde mulige problemer og evt. hardware problemer for at skifte det nødvendige udstyr.
Skulle der være nogle problemer vil nedetiden forlænge sig med den tid vi bruger for at ordne problemet.

Hovedtelefonnummeret vil være åben så længe vi arbejder på vedligeholdelsen og i kan ringe på 96909090.

Mvh
ABAKOMP Support